Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kanat görmek

Rüyada tavuk kanat görmek

Rüyada tavuk kanat görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, güzel ameller işleyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, ileri gideceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk kanat gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Rüyada tavuk kanadı yemek güçten düşeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına inanılır.

Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kanat yemek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk kanadı görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, sorunları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sermaye elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tavuk kanat görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, önemli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments