Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın kanadığını görmek

Rüyada ayağın kanadığını görmek

Rüyada ayağın kanadığını görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada ayağın kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada sağ ayağının kanadığını görmek az da olsa feraha çıkılacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, büyük üzüntüler olacağına işarettir.

Rüyada ayağını kanadığını görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek olmayacak hayallere kapılacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnağının kanadığını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kendine döneceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının kanadığını görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, büyük borçların altında ezileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarının kanadığını görmek umutsuzluk yaşanacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, beklediklerini duyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments