Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı deve görmek

Rüyada kanatlı deve görmek

Rüyada kanatlı deve görmek bunu şeref sayacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı deve gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Rüyada kanatlı deve görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına işarettir.

Rüyada bileğin kanadığını görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek işlerinin kötüye gideceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı olmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçak kanadı görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada uçağın kanadına binmek arkasından gıybet edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments