Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı olmak

Rüyada kanatlı olmak

Rüyada kanatlı olmak zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet eder.

Rüyada kanatlı olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada bileğin kanadığını görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzın kanadığını görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, ikisinin de çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş etlerinin kanadığını görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada dizlerinin kanadığını görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, eşlerinin kapanacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada çenenin kanadığını görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtının kanadığını görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments