Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı bit görmek

Rüyada kanatlı bit görmek

Rüyada kanatlı bit görmek işinde dar boğaza gireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada kanatlı bit gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız, katılacağınız aktiviteler veya bağlantılarınız kanalıyla yararlı ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada kanatlı bit görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kanadı yemek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada kanatlanıp uçmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına inanılır.

Rüyada dişlerin kanadığını görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada diş etinin kanadığını görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kanat çırparak uçmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işarettir.

Rüyada kanatlı at görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kanatları olan at görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments