Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş etinin kanadığını görmek

Rüyada diş etinin kanadığını görmek

Rüyada diş etinin kanadığını görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, namının yürüyeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, işinde başarılı olacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş etinin kanadığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Rüyada diş etlerinin kanadığını görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada diş etinin kanadığını görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada dişlerinin kanadığını görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş kanatmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına delalettir.

Rüyada diş kanadığını görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada dişlerin kanadığını görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kurtuluşu bulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş eti şişmesi görmek bir konuda destek alacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments