Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı aslan görmek

Rüyada kanatlı aslan görmek

Rüyada kanatlı aslan görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, farklı kişilerle tanışacağına inanılır.

Rüyada kanatlı aslan gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişiler dikkatinizi çekebilir.

Rüyada kanatlı aslan görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalettir.

Rüyada kanatlı kertenkele görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına delalettir.

Rüyada tavuk kanat yemek talihin yüze güleceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek borçlarının kapacağına, atılıma geçeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada burun kanadığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı kuzu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kanatla uçmak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments