Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı arı görmek

Rüyada kanatlı arı görmek

Rüyada kanatlı arı görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada kanatlı arı gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kanatlı arı görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevgisinin artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada kanatlı karınca görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalet eder.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, mali gücünü yitireceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine tabir olunur.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek ilim irfan sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlanarak uçmak birikmiş parasının olacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünün kanadığını görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kanat takıp uçmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, hayırlı bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments