Rüyada kanatlı adam görmek

Rüyada kanatlı adam görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, müjdeli haberle geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, koyu sohbetler edeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kanatlı adam gördüyseniz:

  • Belli başlı konular kontrolünüzün tamamen dışında gelişiyor olabilir veya kontrol dışına çıkan olaylar karşısında ne yapacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kanatlı adam görmek rızık bolluğu içinde olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada burnunun kanadığını görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada kanadı kırık karga görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bacağının kanadığını görmek evine bereket geleceğine, inancından sapacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı yemek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada güvercin kanadı görmek bir ortaklık kurulacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı örümcek görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, kendisine kızacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top