Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bacağının kanadığını görmek

Rüyada birinin bacağının kanadığını görmek

Rüyada birinin bacağının kanadığını görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, onu yalnız bırakmayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, şansın ve bahtının da açılacağına delalettir.

Rüyada birinin bacağının kanadığını gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, eğlenceye zaman ayırmalı sizinle aynı sahada çalışan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada bacaklarının kanadığını görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bacağının kanadığını görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada bacağın kanadığını görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine yorulur.

Rüyada bacağının kanadığını görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunu kanadığını görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına inanılır.

Rüyada dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kanat görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı kaplan görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, aşının da çoğalacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments