Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu kanamasını görmek

Rüyada burnunu kanamasını görmek

Rüyada burnunu kanamasını görmek kinin ve nefretin son bulacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, büyük başarılar kazanılacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnunu kanamasını gördüyseniz:

  • Kendinizi her konuda gereğinden fazla yoruyorsunuz.

Rüyada burnunu kanarken görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada burnunun kanamasını görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunu kanamasını görmek onu cesaretlendireceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalet eder.

Rüyada burnun kanamasını görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunun kanaması görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun kanaması görmek yakın çevresine fikir danışacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç kanama görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada kana kana şarap içmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments