Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan takıldığını görmek

Rüyada kan takıldığını görmek

Rüyada kan takıldığını görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, idealist davranacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan takıldığını gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konuların ciddiye alınması gerekiyor.

Rüyada kan takıldığını görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenlere takılmak ayıplı yolara sapacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada para takıldığını görmek hayırlı kapıların açılacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına yüzük takıldığını görmek kendine geleceğine, de rahatının yerine geleceğine, hep yerinde sayacağına işarettir.

Rüyada düğünde altın takıldığını görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çelme takılmak alın terinin karşılığını alacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına takılmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, geçim derdi yaşamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments