Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan satmak

Rüyada kan satmak

Rüyada kan satmak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, merdiven atlayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına alamet eder.

Rüyada kan satmak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kan satmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kurtuluşa ereceğine, böylece hayatından memnun olacağına delalettir.

Rüyada bir malını satmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının altınını satmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil biber satmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada meyva satmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kayısı satmak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Rüyada altın bilezik satmak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada nohut satmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments