Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı satmak

Rüyada kayısı satmak

Rüyada kayısı satmak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Rüyada kayısı satmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Rüyada kayısı satmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kayısı dağıtmak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu kayısı yemek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına inanılır.

Rüyada kayısı çiğidi görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kayısı kiraz görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına işaret eder.

Rüyada kayısı tatlısı yemek insanlardan bir süre uzak duracağına, önemli sorumluluklar alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birine kayısı vermek maddi gücünün de daimi olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments