Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda kokusu görmek

Rüyada oda kokusu görmek

Rüyada oda kokusu görmek malların artacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada oda kokusu gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Rüyada oda kokusu görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada güzel kokulu çiçek görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada koku hissetmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada güzel koku hediye almak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada çay kokusu görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulur.

Rüyada çam kokusu almak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ağız kokusu almak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokulu mendil görmek sözlerinden çıkmayacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments