Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve kokusu almak

Rüyada kahve kokusu almak

Rüyada kahve kokusu almak mal ve mülkün telafi edileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yüksek moralli olacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve kokusu almak gördüyseniz:

  • Eğlenceli fikirler veya keyifli planlar söz konusu olabilir ya da bir şekilde kazançlı olacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kahve kokusu duymak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kahve kokusu almak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada koku sürmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oda kokusu görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yanık kokusu almak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin kokusunu içine çekmek huzurun kaçacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kokusunu duymak hastaysa şifa bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada misk koku duymak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments