Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan çekmek

Rüyada kan çekmek

Rüyada kan çekmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kan çekmek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız bir yerde hayatınızda önemli bir yer tutacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kan çekmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırta bardak çekmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini çekmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vicdan azabı çekmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada göze mil çekmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments