Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırta bardak çekmek

Rüyada sırta bardak çekmek

Rüyada sırta bardak çekmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırta bardak çekmek gördüyseniz:

  • Farklı tetiklemeleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada sırta bardak çekmek malının artacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardak çekmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine delalettir.

Rüyada sırt ağrısı çekmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına yorulur.

Rüyada saplı bardak görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada metal bardak görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada bardak temizlemek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni cam bardak görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments