Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini çekmek

Rüyada eşini çekmek

Rüyada eşini çekmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eşini çekmek gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Rüyada eşine silah çekmek sorunların atlatılacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin dişini çekmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, mali olarak küçüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını çekmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini çekmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buruna su çekmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada çocuğun dişini çekmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir düğünde halay çekmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına inanılır.

Rüyada iple araba çekmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, bahtının güzelleşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments