Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennem azabı çekmek

Rüyada cehennem azabı çekmek

Rüyada cehennem azabı çekmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada cehennem azabı çekmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir.

Rüyada cehennem azabı çekmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada cehennemde azap çektiğini görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına işarettir.

Rüyada azap çekmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vicdan azabı çekmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, istediği noktalara ulaşacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini azap çekerken görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabir azabı çeken görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulur.

Rüyada azap çeken birini görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments