Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennem ve cennet görmek

Rüyada cehennem ve cennet görmek

Rüyada cehennem ve cennet görmek huzur ve kazanç getireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cehennem ve cennet gördüyseniz:

  • Bazı şeyler veya bazı konular inanılamayacak kadar güzel görünüyor olabilir.

Rüyada cehennem ve cenneti görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet cehennem görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına tabir olunur.

Rüyada cehennemden cennete geçmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cehennemden çıkıp cennete girmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, işinde itibar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada cehennem ve cennet görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine delalet eder.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak sorun üstüne sorun yaşanacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments