Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennem zebanisi görmek

Rüyada cehennem zebanisi görmek

Rüyada cehennem zebanisi görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada cehennem zebanisi gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Rüyada cehennem zebanisi görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, helal kazanç elde edeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına inanılır.

Rüyada ölmek ve cehenneme girmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet eder.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cehennem azabı çekmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına delalettir.

Rüyada kendini cehennemde görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada eşini cehennemde görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada birinin cehennemde yandığını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments