Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp yapmak

Rüyada kalp yapmak

Rüyada kalp yapmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, bir fitne çıkarmaya, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret eder.

Rüyada kalp yapmak gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız durumunda bazı sorunları çözmenize yardım edebilir.

Rüyada kalp masajı yapmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kalp ameliyatı yapmak öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, solan yüzünün güleceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada kalp yapmak kaderinin yüzüne güleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kalp masajı yapmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, büyük emekler vereceğine, büyük bir özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak hileye ve fesada başvurmayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına inanılır.

Rüyada kalbe masaj yapmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments