Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp gözü görmek

Rüyada kalp gözü görmek

Rüyada kalp gözü görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada kalp gözü gördüyseniz:

  • Romantik ya da yaratıcılık içeren iş veya ilişkilerinizi savunma konusundaki başarınız elde edeceğiniz sonucu birebir etkileyeceğe benziyor.

Rüyada kalp gözü görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Rüyada kalp gözünün açıldığını görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalp gözü açık birini görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada gümüş kalpli kolye görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kalpli kutu görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, yeni bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp masajı yaptığını görmek kazancın her daim artacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalp doktoru görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının kalp krizi geçirdiğini görmek sevgisinin artacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments