Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balık avladığını görmek

Rüyada büyük balık avladığını görmek

Rüyada büyük balık avladığını görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük balık avladığını gördüyseniz:

  • Yaptığınız değişiklikleri destekleyen kişiler sizi takdir edebilirler.

Rüyada büyük balık avladığını görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yağmur yağmamasına, başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada büyük balık avlamak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık avladığını görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda balık avlamak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda balık avlamak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işarettir.

Rüyada derede balık avlamak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinden balık avladığını görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına inanılır.

Rüyada zıpkınla balık avlamak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments