Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalkan uçak görmek

Rüyada kalkan uçak görmek

Rüyada kalkan uçak görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalettir.

Rüyada kalkan uçak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kalkan uçak görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, geçim sıkıntısının biteceğine işaret eder.

Rüyada denizde kalkan balığı görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine işaret eder.

Rüyada kılıç kalkan görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalkan balığı avlamak geniş ve bol rızık elde edeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, lüks şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalkan görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada uçak kazasında ölmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine delalettir.

Rüyada uçak kalkışı görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada uçağın patladığını görmek kıdem atlayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments