Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalkan görmek

Rüyada kalkan görmek

Rüyada kalkan görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, kişinin geri planda kalacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalkan gördüyseniz:

  • Hayata çok olumlu gözlerle bakacağınız için çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan anlaşmazlıkları bile düzeltebilecek yapıda olacaksınız.

Rüyada kılıç kalkan görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, şansının kendisinden yana olacağına, ailenin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalkan uçak görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet eder.

Rüyada kalkan görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Rüyada kalkan balığı avlamak galibiyetlerinin de çoğalacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet eder.

Rüyada denizde kalkan balığı görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments