Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın gövdeli ağaç görmek

Rüyada kalın gövdeli ağaç görmek

Rüyada kalın gövdeli ağaç görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, bazı zevklerinden geri kalacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın gövdeli ağaç gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Rüyada kalın gövdeli ağaç görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, hayal kırıklığına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın ağaç gövdesi görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük gövdeli ağaç görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ağacın gövdesini görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç gövdesi görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet eder.

Rüyada büyük ağaç gövdesi görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Rüyada ağaç gövdesine sarılmak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine işarettir.

Rüyada başın gövdeden ayrıldığını görmek işlerin günden güne daha da artacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments