Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını bıyıklı görmek

Rüyada arkadaşını bıyıklı görmek

Rüyada arkadaşını bıyıklı görmek hanenizde bolluk olacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını bıyıklı gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşının bıyık bıraktığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, hep yerinde sayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını bıyıklı görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının bıyıklı olduğunu görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının bıyıklı olduğunu görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, maddi gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın bıyık almak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bıyığını kesmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada boyalı bıyık görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir bayanı bıyıklı görmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments