Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının bıyıklı olduğunu görmek

Rüyada kadının bıyıklı olduğunu görmek

Rüyada kadının bıyıklı olduğunu görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalet eder.

Rüyada kadının bıyıklı olduğunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşma ya da düzenlemelerin gerçekte neye dayandıklarını anlamaya çalışmak dahi mücadele gerektirebilir.

Rüyada kadının bıyıklarının çıktığını görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada kadının bıyığının çıktığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadında sakal bıyık görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kadının bıyıklı olduğunu görmek onları gücendireceğine, işten yana şansının açık olacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını bıyıklı görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada kadının bıyık çıktığını görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada bıyıklı ve sakallı kadın görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadını bıyıklı görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments