Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın bıyık almak

Rüyada kadın bıyık almak

Rüyada kadın bıyık almak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kadın bıyık almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda yalnızca sizin için önemli olan bir projeye odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada kadının bıyıklı olduğunu görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kadının bıyıklarının çıktığını görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine inanılır.

Rüyada bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kendisini yıpratacağına alamet eder.

Rüyada kadının bıyığının çıktığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadında bıyık görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın bıyığı görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada bıyıklı kadın görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments