Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın kitap almak

Rüyada kalın kitap almak

Rüyada kalın kitap almak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, iş hayatında rahat edileceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada kalın kitap almak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kazalar ya da çeşitli aksilikler olabilir.

Rüyada kalın kitaplar görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına inanılır.

Rüyada kalın bir kitap görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, hayırlı kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın kitap görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kalın kitap almak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada kalın kitap okumak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada kalın elbise görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kalın altın bilezik takmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada kaşının kalınlaştığını görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments