Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın bir kitap görmek

Rüyada kalın bir kitap görmek

Rüyada kalın bir kitap görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın bir kitap gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Rüyada kalın kitap almak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet eder.

Rüyada kalın kitap okumak hasretliğin biteceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın kitap görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın kitaplar görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın bir kitap görmek yıpranacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kalın bacak görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düşmanına galip geleceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada kaşı kalın görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada kalın giymek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments