Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın elbise görmek

Rüyada kalın elbise görmek

Rüyada kalın elbise görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, istediği makama geleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın elbise gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Rüyada kalın elbise giymek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, borcunun çok olacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalın elbise görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kalın zincir görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet eder.

Rüyada kalın sarı yılan görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın dudak görmek endişelerin sona ereceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalın kitap okumak alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, kırılan kalplerin barışacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada kalın bilezik takmak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına delalettir.

Rüyada kalın kazak görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments