Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın kitap okumak

Rüyada kalın kitap okumak

Rüyada kalın kitap okumak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına tabir olunur.

Rüyada kalın kitap okumak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan işaretler veya aldığınız sinyaller sizi çok fazla tatmin etmeyebilir.

Rüyada kalın kitap okumak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret eder.

Rüyada kalın bir kitap görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın kitap görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına inanılır.

Rüyada kalın kitaplar görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın kitap almak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarih kitabı okumak bahtının da çok parlak olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada hızlı kitap okumak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ingilizce kitap okumak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, gönül kapılarının açılacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments