Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın bacak görmek

Rüyada kalın bacak görmek

Rüyada kalın bacak görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına işaret eder.

Rüyada kalın bacak gördüyseniz:

  • Mücadeleye hazırsanız girişimde bulunmalısınız.

Rüyada kalın bacaklı örümcek görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bacaklarının kalınlaştığını görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine inanılır.

Rüyada kalın bacak görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kalın yeşil yılan görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine delalettir.

Rüyada kaşlarını kalın görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın elbise giymek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın ense görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kalın kumaş görmek rakipleri mağlup edeceğine, yaşama hevesinden olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments