Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın ense görmek

Rüyada kalın ense görmek

Rüyada kalın ense görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın ense gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi bilmeniz özel yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada kalın ense görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yollarını ayıracağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada enseye dokunmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birini ensesinden öpmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ense saçı görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına inanılır.

Rüyada ense traşı olduğunu görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada erkek ensesi görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, beklenen mirasın alınacağına delalet eder.

Rüyada kıllı ense görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulur.

Rüyada ensede yara görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments