Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını savunmak

Rüyada babasını savunmak

Rüyada babasını savunmak yakında başlayacak aşk macerasına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, kazancını iki kat arttıracağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada babasını savunmak gördüyseniz:

  • Kararlı adımlar atabilir veya bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada babasını savunmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini savunmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini savunmak için adam öldürmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dini savunmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini savunmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına yorulur.

Rüyada birinin hakkını savunmak tüm dileklerin tutacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işarettir.

Rüyada dinini savunmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi savunmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments