Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini savunmak

Rüyada birini savunmak

Rüyada birini savunmak kendini her konuda geliştireceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada birini savunmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yeni olanaklar veya fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada kardeşini savunmak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi savunmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, daha kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini savunmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaleyi savunmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada hakkı savunmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini savunmak için adam öldürmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin hakkını savunmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada dini savunmak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments