Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakkını savunmak

Rüyada hakkını savunmak

Rüyada hakkını savunmak sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kurulu düzeninin olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine inanılır.

Rüyada hakkını savunmak gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Rüyada hakkını savunmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada hakkı savunmak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin hakkını savunmak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini savunmak sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kaleyi savunmak üzeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada babasını savunmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada anneyi savunmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, refah içinde olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kendini savunmak için adam öldürmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments