Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakkı savunmak

Rüyada hakkı savunmak

Rüyada hakkı savunmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, gelirinin eksileceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada hakkı savunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Rüyada hakkını savunmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine inanılır.

Rüyada birinin hakkını savunmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hakkı savunmak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına inanılır.

Rüyada anneyi savunmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına inanılır.

Rüyada dini savunmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kaleyi savunmak geçici olarak rahatsızlanacağına, bereketli işler yapacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Rüyada kendini savunmak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dinini savunmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments