Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini savunmak

Rüyada kendini savunmak

Rüyada kendini savunmak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayatından razı geleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendini savunmak gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana alın.

Rüyada birini savunmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, huzurunu yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini savunmak için adam öldürmek kolay ve zevkli hale geleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada kaleyi savunmak yapacağı o işi onaylamayacağına, moralinin düzeleceğine, şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dini savunmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hakkını savunmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin hakkını savunmak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendini savunmak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, gelirinin düşeceğine yorulur.

Rüyada hakkı savunmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments