Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinin kırıldığını görmek

Rüyada kalbinin kırıldığını görmek

Rüyada kalbinin kırıldığını görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, bir koyduğu işten üç alacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kalbinin kırıldığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde sakinliğinizi korumakta zorlanabilrisiniz.

Rüyada kalbinin kırıldığını görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, hayallerinin suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada kalbi kırılmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine işarettir.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kalbini görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kalbi çıkarmak çok daha büyük adımların atılacağına, donatacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada hayvan kalbi yemek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada elini kalbine koymak özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Arkadaşımın benim çok istedigim bi kuruma işe girdigini gördüm.Benim tanıdıgım birinin sayesinde başlamış.Benide düşünmüşler ama benim tesettürlü ve dini bütün biri oldugum için uygun görmemişler.çok üzgün çok mutsuz gördüm kendimi .Arkadaşım çok mutluydu ,rüyamın tabiri nedir acaba

Hediye

Selamını aleyküm ben rüyamda karanlık bir mezarın yanında dayımı gördüm ve bana kızarak kalbimi kırdı bende ağlayarak yola çıkarak yürüdüm

Lina

Merhaba rüyamda ablamın kızı bana çeyizim için yün verdi ama siyah ve gıri yün verdi ben ona çok kırılıyordum