Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kalbini görmek

Rüyada kendi kalbini görmek

Rüyada kendi kalbini görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bereketin ve verimin olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kalbini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Rüyada kalbini elinde tutmak yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada birinin kalbinin durduğunu görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbinin çarptığını görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, maddi sorunlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine tabir olunur.

Rüyada kalbi çıkarmak arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kendisini eve kapatacağına, maddi zararının giderileceğine inanılır.

Rüyada insan kalbi yemek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbi dışarıda görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rahatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek maddi anlamda feraha ermeye, ilerleyemeyeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments