Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi çıkarmak

Rüyada kalbi çıkarmak

Rüyada kalbi çıkarmak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, korkularından kurtulacağına, işinde zarar edeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbi çıkarmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Rüyada birinin kalbini çıkarmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbi çıkarmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbinin sıkıştığını görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada birinin kalbini dinlemek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kalbini dinlemek ekonomik durumunun düzeleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına yorulur.

Rüyada birinin kalbini sökmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kalbinin elinde olduğunu görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, kazanç ve kar getireceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments