Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi sökülmek

Rüyada kalbi sökülmek

Rüyada kalbi sökülmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, fesat kimselerin çıkacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbi sökülmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada kalbinin söküldüğünü görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına delalettir.

Rüyada kalbi sökülmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa delalet etmektedir.

Rüyada kapının söküldüğünü görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, huzurun kaçacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnakları sökülmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi sökülmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabının söküldüğünü görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada halının söküldüğünü görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağının söküldüğünü görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments