Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinin delik olduğunu görmek

Rüyada kalbinin delik olduğunu görmek

Rüyada kalbinin delik olduğunu görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, yolculuğa çıkmaya, dinine bağlı kalacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, dara düşeceğine delalettir.

Rüyada kalbinin delik olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Rüyada kalbini delik görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kalbi delik görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına inanılır.

Rüyada kalbinin delik olduğunu görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sermayesini kaybedeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek konfor içinde yaşayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Rüyada kalbinin çıkarıldığını görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Rüyada hayvan kalbi görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine yorulur.

Rüyada kalbinin sıkıştığını görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kalbinden yaralanmak ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments