Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi temizlemek

Rüyada kalbi temizlemek

Rüyada kalbi temizlemek her konuda şansın yaver gideceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, kısmetsizlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kalbi temizlemek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemeyi geliştirmek için yapacağınız planlar araştırma yapmayı gerektiriyor.

Rüyada kalbi temizlemek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbinden bıçaklamak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına yorulur.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak sürpriz olayların meydana geleceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kalbi sökülmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbi sıkışmak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalet eder.

Rüyada koyun kalbi görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments