Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbini dinlemek

Rüyada kalbini dinlemek

Rüyada kalbini dinlemek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kalbini dinlemek gördüyseniz:

  • Eskiye bağımlı kalmamalısınız.

Rüyada kalbini dinlemek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kalbini dinlemek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbin elinde görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulur.

Rüyada kalbi dışarıda görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalbi atmak onu uyaracağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kazancın artacağına işarettir.

Rüyada kalbin sıkıştığını görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, pişman olacağına yorulur.

Rüyada kalbini eline almak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, muradına eremeyeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işaret eder.

Rüyada kalbini elinde görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, ibadete ağırlık verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments