Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kalbini dinlemek

Rüyada birinin kalbini dinlemek

Rüyada birinin kalbini dinlemek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kalbini dinlemek gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Rüyada kalbini dinlemek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kalbini dinlemek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbinden ameliyat olduğunu görmek yeni kişilerle tanışacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine alamet eder.

Rüyada birinin kalbine dokunmak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada başkasının kalbini görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına inanılır.

Rüyada kalbinin durması görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dana kalbi görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulur.

Rüyada koyun kalbi görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments